Regionaal ondernemen.
Website laten maken in Emmen

Website maken Emmen

Sommige ondernemers geven de voorkeur om hun website te laten maken door een regionale partij. Snel schakelen, dezelfde taal spreken en even op bezoek komen zijn de bijkomende voordelen van een regionale partner. Voor ondernemers in de regio Emmen staat Ittica Media dan ook de popelen om onze digitale kunsten te vertonen. 

Een website laten maken in regio Emmen

Ittica Media is gevestigd te Hoogeveen wat op ongeveer 20-25 minuten ligt van Emmen. Aan ons monumentele pand aan de hoofdstraat werken wij inmiddels al 20 jaar in de digitale wereld en hebben wij het internet van dichtbij zien opgroeien.

Een website laten maken in Emmen

Doordat wij de regio Emmen goed kennen, weten wij inmiddels hoe wij kunnen inspelen op de behoefte van jouw (potentiële) klant. Hierdoor kunnen wij niet alleen een mooie website opleveren: wij kunnen er ook voor zorgen dat jouw website zich dubbel en dwars terugverdiend.

Ittica Media: meer dan websites

Naast de realisatie van websites hebben wij meerdere experts in dienst die allemaal hun eigen expertise hebben. Wij zijn meer dan alleen websites. Zo houden wij ons ook bezig met:

  • Ecommerce
  • Social Media
  • Zoekmachine optimalisatie
  • Adwords
  • ERP systemen
  • Online marketing strategie

Omdat wij ons eigen beheersysteem hebben ontwikkeld en geen gebruik maken van de bekende Open-Source pakketten, kunnen onze developers alles op maat ontwikkelen. Hierdoor kunnen wij een website of webshop volledig laten aansluiten op de wensen van jouw klant.

Goed verhaal, maar wat kost een website dan eigenlijk?

Leuk dat je het vraagt! Omdat iedere vorm van ondernemen een andere aanpak verdient, hebben wij een drietal pakketten ontwikkeld. Voor een compleet overzicht van de pakketten verwijzen wij jou door naar de onderstaande pagina.

Websitepakketten bekijken

Nina Klein
Heb je een vraag?

Neem gerust contact op met Nina!