Doe de gratis quickscan.
Ontdek waar jouw kansen liggen

De voordelen van een SEO scan

Dagelijks wordt er via Google vaak gezocht op producten en diensten die te maken hebben met jouw bedrijf. Op het moment dat jouw website niet in de zoekresultaten naar voren komt, gaat de concurrent er met deze potentiële klanten vandoor. Met een gratis SEO scan gaan wij de kansen voor jouw website blootleggen. Op welke zoekwoorden moet je vindbaar zijn? Welke concurrenten gaan er met jouw klant vandoor? En welke optimalisaties zou je moeten uitvoeren? Op al deze vragen geven wij jou een eerlijk antwoord!

  Ontdek interessante zoekwoorden
  Achterhaal de concurrentie
  Een digitale rapportage
  Overzicht van optimalisaties
  Geen irritante spam achterhaf
  Volledig gratis

 


Wat is SEO en wat bereik ik er mee?

De letterlijke term SEO staat voor Search Engine Optimization, in het Nederlands bekend als ‘zoekmachine optimalisatie’. Het doel van SEO is om jouw website of webshop zo ver mogelijk bovenaan te krijgen in de resultaten van Google.

Wat je daar mee bereikt? Nou, simpel! Dag in dag uit gebruiken tienduizenden mensen Google om te zoeken naar producten of diensten die jij aanbiedt. Als jouw website van op een prominent plek staat in de zoekresultaten, is de kans groot dat mensen doorklikken naar jouw site. En zoals je weet, betekent meer bezoekers > meer leads > meer potentiële klanten > een succesvolle online onderneming! 

Quickscan aanvragen

Onze SEO formule

Wij hebben al veel van onze klanten mogen helpen met het verkrijgen van een hoge positie in Google. Ontdek onze formule die werkt!
 

 
 
 
 

Gratis quickscan?

Laat jouw website gratis analyseren door onze experts en ontdek de potentie van jouw bedrijf!

Onze experts helpen je bij het behalen van online groei

Ittica Media kent de wensen van Google door en door. Geen wonder dat we al met 13.000 zoekwoorden hoog hebben mogen scoren in de zoekmachine. Geoptimaliseerde content, technische vooruitstrevendheid en marktautoriteit. Dat zijn onze standaarden op het gebied van SEO.

Al 2 jaar lang een toename in mijn bezoekers

Ittica Media kent de wensen en eisen van Google door en door. Geen wonder dat we al met 5.000+ zoekwoorden hoog hebben mogen scoren in de zoekmachine. Geoptimaliseerde content, technische vooruitstrevendheid en marktautoriteit. Dat zijn onze standaarden op het gebied van SEO!

PVC Kliktegel uit Pesse

     

Mark IJmker
Heb je een vraag?

Neem gerust contact op met Mark!