Ecommerce.
Webshops met rendement

E-commerce

Ben je op zoek naar een gebruiksvriendelijk webwinkelsysteem, waarbij de focus ligt op het verhogen van jouw omzet? Dan is Fundamental dé oplossing voor jou! Wij hebben de afgelopen jaren hard gewerkt aan ons E-commerce systeem, waarmee je binnen zes weken online kunt verkopen.

Bij Fundamental ligt de nadruk op de inhoud van de webwinkel. Door onze twintig jaar ervaring weten wij wat werkt en wat klanten prettig vinden. Geen onnodige knoppen en mogelijkheden, maar heldere structuren gericht op het genereren van omzet. Want uiteindelijk is dat het doel van een webwinkel.

Succesvol online verkopen

Een nieuwe webshop opzetten kan een uitdaging zijn, maar met onze ervaring en kennis van E-commerce kunnen wij jou helpen bij het creëren van een succesvolle webwinkel. Wij hebben al vele webwinkels ontwikkeld die hebben geleid tot een sterke groei in online verkopen voor onze klanten. De webshop kan volledig op jouw wensen worden afgestemd of wij kunnen je adviseren over de beste aanpak. Onze webshops zijn ontworpen om gericht te zijn op online verkoop en hebben een eenvoudige navigatie, zodat jouw bezoekers gemakkelijk vinden wat ze zoeken.

Het maximale uit jouw webshop halen?

Ontdek jouw kansen met onze gratis online marketing scan!

Gratis quickscan aanvragen

Een solide beheersysteem voor een succesvolle webshop

Een goed beheersysteem is cruciaal voor een succesvolle webshop. Google is kritisch en zonder een solide basis zal jouw webshop niet goed worden gevonden in de organische zoekresultaten. Daarnaast haken klanten af bij een trage of niet goed functionerende webshop. Een succesvolle webshop werkt soepel op alle apparaten en is gemakkelijk te beheren. Fundamental voldoet aan deze eisen en is zeer gebruiksvriendelijk. Met ons beheersysteem kun je binnen enkele seconden een nieuwe pagina aanmaken of nieuwe producten toevoegen. Een succesvolle webshop vereist niet alleen de juiste online marketing, maar ook een goed werkend beheersysteem.

Webshop op maat

Onze developers bouwen een professionele webshop die volledig is afgestemd op jouw wensen en behoeften. Al onze webshops zijn zoekmachinevriendelijk, zodat je gemakkelijk gevonden kunt worden in zoekmachines zoals Google en Bing. Onze webshops zijn eenvoudig te onderhouden en uit te breiden zonder technische kennis.

Kies voor Fundamental en verhoog jouw online verkoop! 


Nieuwsgierig.
Nieuwsgierig
Vrijblijvend advies
Doreen Metin-Kuipers
Heb je een vraag?

Neem gerust contact op met Doreen!