Content & design.
Creatief en doelgericht

Content & design

Een sterke uitstraling is de eerste indruk die een merk of bedrijf achterlaat bij de doelgroep. Het bepaalt in slechts enkele seconden of de doelgroep verder gaat lezen of doorgaat naar de concurrent. Bij Ittica Media begrijpen we het belang van een sterke merkuitstraling en daarom bieden wij niet alleen websiteontwerp, maar ook complete huisstijlontwikkeling, productfotografie en andere soorten content creatie.

Als online mediabureau zijn we al jaren een bekend gezicht in en om Hoogeveen en werken we niet alleen met Nederlandse bedrijven, maar ook met internationale bedrijven die onze grafische capaciteiten waarderen. Wij denken graag met je mee hoe we jouw merk op de juiste manier kunnen positioneren met de juiste content en een goed design.

Onze Diensten

  • Productfotografie. Met onze professionele productfotografie zorgen wij ervoor dat jouw producten op de juiste manier in beeld worden gebracht. Wij werken met de nieuwste technieken en zorgen voor een optimale presentatie van jouw producten.
  • Huisstijl Ontwikkeling. Een sterke huisstijl is onmisbaar voor een professionele uitstraling. Onze grafische ontwerpers werken samen met jou om een ​​huisstijl te ontwikkelen die past bij jouw merk en doelgroep.
  • Rebranding. Een merk kan na verloop van tijd verouderd raken en toe zijn aan een nieuwe uitstraling. Onze ontwerpers helpen je graag bij het rebranden van jouw merk, zodat het weer helemaal up-to-date is.
  • Content Creatie. Wij begrijpen het belang van goede content voor een sterke online aanwezigheid. Onze content specialisten zijn gespecialiseerd in het creëren van aantrekkelijke en boeiende inhoud die de doelgroep aanspreekt.
  • Drukwerk. Naast online media bieden wij ook drukwerkdiensten aan. Van visitekaartjes tot flyers, wij zorgen voor professioneel drukwerk dat past bij jouw merk en huisstijl.

Wil je meer weten over onze diensten en hoe wij jou kunnen helpen bij het versterken van jouw merkuitstraling? Neem dan contact met ons op.


Nieuwsgierig.
Nieuwsgierig
Vrijblijvend advies
Dennis Veldman
Heb je een vraag?

Neem gerust contact op met Dennis!