Websites.
Online groeien op een effectieve manier

Websites

Vandaag de dag kan je niet meer zonder een website om jezelf of je bedrijf te profileren en te etaleren. Het is niet alleen een website, maar het is het online visitekaartje van je bedrijf. Met de op maat gemaakte websites van Ittica Media heb je niet alleen een mooie website, maar ook een website die uitstekend werkt, met goede service en een waanzinnig design. Wij leveren unieke designs gecombineerd met uitstekende functionaliteiten. 

Bekijk onze diensten

Professionele website op maat

Met een professionele website zet je op een effectieve wijze jouw idee, project of onderneming op de kaart. Zelf de inhoud van je website beheren gaat heel eenvoudig met ons beheersysteem. Onze websites worden gemaakt op basis van de modernste technieken en met een actueel design. Hierdoor kunnen wij garanderen dat jouw website binnen een mum van tijd vindbaar is in de zoekmachines en nieuwe klanten gaat opleveren. 

Een website die wel doet wat je verwacht

Potentiële klanten beginnen hun klantreis vaak online. Een goed werkende website is daarom essentieel om deze doelgroep te kunnen bereiken. Vormgeving en functionaliteit zijn bij een website van groot belang. Daarnaast moet de website aansluiten op het verhaal dat jij te vertellen hebt en eenvoudig te beheren zijn. Want het is vervelend dat je zelf niet snel een zin kan herschrijven. Is dit voor jouw website niet herkenbaar of heb je nog helemaal geen website? Neem gerust contact met ons op en ontdek de mogelijkheden. 

Het maximale uit jouw website halen?

Doe de gratis quickscan en ontdek waar jouw kansen liggen!

Gratis quickscan aanvragen

Hoe gaan wij te werk?

Wij gaan nooit zomaar te werk zonder dat we elkaar eerst hebben leren kennen. Elkaar ontmoeten en alles van elkaar te weten te komen doen we zowel online als offline. In een vrijblijvende Explore-fase proberen wij het project volledig in kaart te brengen. Of het nu gaat om een kleine website, of een groot project, wij behandelen elk project op dezelfde manier.

Succesvol worden doen we namelijk samen! In het Explore-gesprek brengen wij de wensen, functionaliteiten, doelgroepen, kansen en zwaktes in beeld om de juiste strategie te bepalen. Ben je al nieuwsgierig geworden naar onze aanpak? Wij maken graag geheel vrijblijvend kennis met elkaar!

Neem contact op


Nieuwsgierig.
Nieuwsgierig
Vrijblijvend advies
Fauve Vlegels
Heb je een vraag?

Neem gerust contact op met Fauve!