Ittica Media.
Al meer dan 20 jaar ervaring in online groei

Onze cultuur

Ondanks dat wij al sinds 2000 een onderdeel zijn van het digitale landschap, identificeren wij ons graag met termen als jong, dynamisch, fruitig & positief. Met een gemiddelde leeftijd van ergens in de twintig proberen wij elke dag met speels enthousiasme het avontuur weer aan te gaan. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat dit de sfeer en productiviteit verhoogd en dit alleen maar ten goede komt voor ieder project.

Samen streven naar succes

Bij Ittica Media is iedereen gelijk aan elkaar. Of het nou je eerste stagedag is of dat je bijna onderdeel van het meubilair bent; iedereen draag op zijn of haar manier bij aan het project en geen enkel project is hetzelfde. Dat is wat de bijzondere mix aan mensen zo speciaal maakt.

Aangezien samen werken bijna net zo belangrijk is als samen ontspannen, vinden we het belangrijk om dingen met elkaar te doen. Gezamenlijk lunchen en een wandeling in de buitenlucht staan dan ook iedere werkdag op het programma. Iedere vrijdag sluiten we de week af met een borrel onder het genot van vele sterke verhalen. Op de maandagochtend bij de koffiemachine moet dan maar weer blijken of de verhalen zijn waargemaakt! 

De cultuur van Ittica Media

 

Onze pakketten

Om het jullie zo makkelijk mogelijk te maken, hebben wij een drietal pakketten ontwikkeld. Welk pakket het beste bij jouw onderneming past, dat weet je zelf beter dan wij. Klik op één van de onderstaande opties voor aanvullende informatie.

Mika Koster
Heb je een vraag?

Neem gerust contact op met Mika!