Ittica Media.
Al meer dan 20 jaar ervaring in online groei

Over ons

Het digitale tijdperk waarin wij nu leven biedt kansen voor iedere ondernemer. Wij willen niet alleen een mooi project opleveren, maar juist datgene doen om onze klant op een beslissende voorsprong zetten. Dat kan alleen als een bedrijf alle facetten beheerst om online groei te realiseren.

Ons werkgebied stopt niet in Hoogeveen. Wij hebben inmiddels projecten over de hele wereld afgerond. Met klanten uit heel Nederland, Amerika, Duitsland en Turkije mogen we inmiddels spreken van een succesvolle formule.

Ons verhaal

Ittica is opgericht door Dennis Veldman op een studentenkamer in Groningen op 1 april 2000. Samen met een medestudent lag destijds de focus voornamelijk op diensten zoals webhosting. Maar vandaag de dag is Ittica veel meer dan alleen webhosting en ligt de focus voornamelijk op het online laten groeien van onze klanten. Benieuwd naar de geschiedenis achter het bedrijf? Lees dan vooral verder!

Ontdek ons verhaal

 

Onze pakketten

Om het jullie zo makkelijk mogelijk te maken, hebben wij een drietal pakketten ontwikkeld. Welk pakket het beste bij jouw onderneming past, dat weet je zelf beter dan ons. Klik op een van de onderstaande opties voor aanvullende informatie.
 

Lars Vollaers
Heb je een vraag?

Neem gerust contact op met Lars!