Hoe kom ik bovenaan in Google

We kunnen er al jaren niet meer omheen. De zoekmachine van Google is veruit de meest gebruikte zoekmachine op aarde. Een plek waar dagelijks meer dan 3,5 miljard zoekopdrachten worden uigevoerd. Google is zodoende een meer dan interessante, of simpel gezegd een essentiële plek om gezien te worden als bedrijf zijnde. Maar 'Hoe kom ik bovenaan in Google?' Is een vraag die veel ondernemers zich afvragen. Ittica media gaat jou vertellen hoe dit mogelijk is en wat Ittica media hierin voor jou kan betekenen.

Ittica media

Met meer dan twintig jaar aan ervaring is Ittica media een gevestigde naam in Hoogeveen en omstreken. Door de ruime ervaring die in de loop der jaren is opgedaan weet men binnen Ittica media exact wat er gevraagd wordt voor een goede ranking in Google. Vanuit ons bedrijfspand aan het Dekkerplein in Hoogeveen wordt er iedere dag hard gewerkt aan het bereiken van top posities in de zoekmachine van Google. Ben jij de volgende die wij naar online succes helpen?

Onze werkwijze

Wij zijn van mening dat wij doormiddel van onze unieke werkwijze het maximale rendement uit het online bestaan van iedere klant kunnen halen. Bij nieuwe klanten beginnen we altijd met een kennismakingsgesprek en een nulmeting. Hierdoor leren wij jou beter kennen en vertellen wij wat over ons. Wij zijn van mening dat het opbouwen van een band essentieel is voor een stabiele en goede relatie in de toekomst. Hieronder staat het proces in zijn geheel weergeven. De punten 1 en 2 vinden enkel plaats tijdens het eerste gesprek. De overige vier stappen komen iedere maand weer terug in het proces.

1.       Het kennismakingsgesprek

2.       Een nulmeting

3.       Maandelijks communicatieplan

4.       Plan formuleren

5.       Plan uitvoeren

6.       Meten & analyseren

De verschillende manieren

Op basis van de nulmeting die heeft plaatsgevonden, wordt er gekeken naar de kansen voor jouw website of webshop. De nulmeting laat namelijk zien waar de kansen en bedreigingen voor de website liggen en geeft hiermee waardevolle inzichten. Op basis hiervan wordt ook de gekozen strategie vastgesteld. Om een website hoger te laten scoren in de zoekmachine van Google zijn er verschillende mogelijkheden beschikbaar. Denk hierbij aan het toepassen van SEO, SEA, Social media of misschien wel e-mail marketing. Het is maar net wat relevant is voor jouw bedrijf!

Nieuwgierig naar de mogelijkheden voor jou website, of webshop? Laat dan je website analyseren door onze marketing experts. Via een vrijblijvende SEO quickscan leggen wij interessante kansen voor jouw website bloot op het gebied van zoekmachine optimalisatie. Woon je in de regio? Kom dan gerust langs in ons kantoor in Hoogeveen en dan kijken we onder het genot van een lekker bakje koffie, thee of wat anders waar de mogelijkheden voor jouw bedrijf liggen!

Doe hier de gratis SEO scan

Doreen Metin-Kuipers
Heb je een vraag?

Neem gerust contact op met Doreen!