Helga.eu

Helga.eu

Het SaaS bedrijf Helga.eu biedt software die het de Automotive sector een stuk gemakkelijker maakt om de online omgeving te beheren, waaronder het beheren van de Autovoorraad. Voor De Auto Groothandel heeft Ittica een koppeling gemaakt met Helga.eu. Hierdoor kan men via één platform hun voorraad aanpassen.

Hoe werkt het?

De koppeling met Helga werkt middels een API. De afkorting staat voor Application Programming Interface en wil zeggen dat het systemen en of software aan elkaar koppelt zodat het naadloos met elkaar werkt. In dit geval legt de koppeling verbinding vanaf Helga.eu met ons eigen webshop systeem, Fundamental, en de platformen die er nog meer worden gebruikt. Denk hierbij aan Mobile.de, AutoScout24 en Gaspedaal. Hierdoor kunnen de beheerders van de website met zo min mogelijk handelingen op diverse plekken de voorraad beheren.

De voordelen op een rijtje

  • Eenmalig de voorraad aanpassen. Niet ieder platform hoeft bij langs te worden gegaan wanneer een auto op voorraad is of verkocht is. 
  • Helga.eu werkt met de grootste platformen binnen de automotive wereld, zoals Mobile.de, Gaspedaal, AutoScout24, Autotrack en nog veel meer.
  • Er is een Helga.eu app beschikbaar. Hierdoor kan overal de voorraad aangepast worden. 

Alt title
Robin Speth
Heb je een vraag?

Neem gerust contact op met Robin!