Terug naar overzicht

Royal hypotheek service.

Website
Royal hypotheek service
   Scroll verder
Meer informatieBekijk de case.
Kopen om te wonenExcellent hypotheekadvies.

Royal Hypotheek Service levert een hypotheek die precies past bij jouw huidige situatie en toekomstige wensen. Maatwerk in hypotheekadvies noemen ze dat. De deskundigheid en zorgvuldige begeleiding is gericht op een soepel verloop bij de aankoop of herfinanciering van je woonhuis. De website van RHS maakt gebruik van een eigen beheersysteem, zodat ze zelf de content van de website kunnen aanpassen.

Klant
Royal hypotheek service
Diensten
Website
Partner sinds
2018
WEBONTWIKKELINGVolledige website.

Voor Royal Hypotheek Service hebben we een volledige website ontworpen. Hierbij hebben we een beheer- en blogsysteem opgeleverd. RHS is zelf verantwoordelijk voor de content die op deze website staat.

Volledige website.
MAIL INTEGRATIE

Zeer vriendelijke contact pagina

Bij de ontwikkeling van de website heeft RHS ons laten weten dat ze een gebruikersvriendelijke contactpagina wilden. Hierop is een contactformulier te vinden, maar deze pagina biedt ook de mogelijkheid om rechtstreeks contact op te nemen met een bepaald filiaal. Door op “mail mij” de klikken, wordt er direct een mailsysteem geopend, waarbij het mogelijk is om snel één van de medewerkers te contacten.

Zeer vriendelijke contact pagina