Een website als magneet voor nieuwe leads

Een website dient niet alleen als visitekaartje voor je onderneming. Deze kan, met de juiste middelen, ook effectief ingezet worden om bijvoorbeeld producten te verkopen. Voor onze samenwerking met Databook dient de website als magneet voor nieuwe leads. Dit vergt een andere strategie dan bij een webshop die producten verkoopt. Als je benieuwd bent hoe wij met behulp van een website en een unieke marketingstrategie meer leads hebben verzameld voor Databook, lees dan vooral verder!

 

Wat is Databook?

Databook is een bedrijf dat is ontstaan uit een specifieke behoefte. Zij willen het mogelijk maken om registraties en doorvoeringen in de breedste zin van het woord zo snel en eenvoudig mogelijk maken. Een voorbeeld hiervan is het bijhouden van onderhoudsbeurten omtrent brandveiligheid. Om dit te realiseren hebben zij een digitaal logboek ontwikkeld. Op deze manier zijn de papieren archieven, die handmatig bijgewerkt moeten worden, verleden tijd!

 

 

Unieke marketingstrategie

Het digitale logboek van Databook is geen product dat de klant zomaar toe kan voegen aan zijn of haar winkelwagentje. Op de website is het mogelijk om een demonstratie van het logboek aan te vragen. Dit is dan ook het einddoel waar wij klanten naar toe proberen te sturen. Met behulp van informerende landingspagina’s over de toepassingen en functionaliteiten van de logboeken, hebben wij in de afgelopen twaalf maanden een groei in het aantal gebruikers gerealiseerd van 461,8%!

 

Hulp nodig bij online groei?

Of jij nou opzoek bent naar meer leads, conversies of organisch verkeer, binnen de wereld van online marketing en webdesign is er veel mogelijk. Ons team van professionals heeft al zo’n twintig jaar ervaring binnen de online wereld. Wij helpen jou dan ook graag verder met het realiseren van je digitale doelstellingen!

 

Benieuwd welke diensten wij leveren?

Kijk wat wij voor jou kunnen betekenen.

Diensten bekijken

 

Dennis Veldman
Heb je een vraag?

Neem gerust contact op met Dennis!