Het proces tot succes

Onze werkwijze.

Om tot het beste eindresultaat te komen, wordt er voor elke case en elk project, in samenwerking met jullie, een plan van aanpak gemaakt. Dankzij de uitgebreide briefing weten jullie en ook wij wat er gerealiseerd dient te worden. Zo proberen wij zo effectief mogelijk te werken.

STAP 1Eerst denken, dan doen.

In het eerste gesprek zal er door ons om veel informatie gevraagd worden. Door de jarenlange ervaring weten wij wat we moeten vragen. Zo kunnen we gaan nadenken over het antwoord op het vraagstuk. We bepalen de online strategie en houden rekening met de gebruiksvriendelijkheid.

01
Explore.
02
Create.
STAP 2Schetsen en creëren.

Naar aanleiding van het eerste gesprek zal er een moodboard en diverse schetsen gemaakt worden door onze creators. Deze schetsen en het moodboard wordt aan jullie voorgelegd en besproken. Hierbij wordt de realisatie van wireframing, het webdesign, branding, fotografie, responsiveness en prototyping besproken.

STAP 3Ontwikkeling van creaties.

Er wordt een team samengesteld die onderdeel zal uit gaan maken van het project, waarbij jij als klant één vast contactpersoon hebt. Het team is verantwoordelijk voor onder andere het design, de ontwikkeling en het werkbaar stellen van het opgeleverde product. Onze developers maken de front-end, back-end en testen het responsive design.

03
Develop.
04
Connect.
STAP 4Bereik de doelgroep.

Als alles werkt, is het van belang dat een website wordt gevuld, zodat de doelgroep wordt bereikt. Dit kan in samenwerking met onze connectors worden gerealiseerd. Onze marketing toppers adviseren waar nodig is en kunnen op verzoek de website SEO technisch voor jullie vullen. Uiteraard adviseren zij jullie graag over de mogelijkheden van SEA, Social Media, linkbuilding en vele andere marketingmogelijkheden. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen.

WAT WORDT ER GEREALISEERD
Onze diensten.

Ittica Media is een ster in webontwikkeling op verschillende fronten. Zo zijn wij als team verantwoordelijk voor onder andere websites, webshops, grafische vormgeving en online marketing. Op elke afdeling zitten onze eigen specialisten die rechtstreeks met jou communiceren. Dat houdt de lijnen kort. Zo bereiken we samen snel de gewenste resultaten.

Advies
Ben jij al voorbereid op de toekomst?
projects@ittica.nl0528 - 850 135gratis adviesgesprek