Business pakket

Ons Business-pakket staat voor een geavanceerde basis met uitgebreide functionaliteiten en een gebruiksvriendelijk beheersysteem (CMS). Een  totaalpakket voor een eerlijke prijs met juiste support, sturing en advies voor het gewenste online resultaat.

Snel online met een uitgebreide basis

Het Business-pakket is ontstaan vanuit meer dan 20 jaar ervaring. Ons doel is om gefaseerd en chronologisch het proces samen met jou te doorlopen om een stabiele livegang te waarborgen. Twijfel jij als het Business-pakket geschikt is voor jouw onderneming? Als jij een van de onderstaande toepassingen voor ogen hebt, weten wij zeker van wel:

  • Webwinkel
  • Diensten website
  • Blogsysteem
  • Vacaturebank
  • Portfolio website
  • Bovenstaande opties met een uniek design, maatwerk modules of koppelingen met externe software

Uniek design en maatwerk modules

Wij gaan zeker het wiel niet opnieuw uitvinden en beschikken inmiddels over de nodige ervaring in het bouwen van websites en webwinkels op maat. Alle opgedane kennis, ervaring en functionaliteiten hebben we samengevoegd in dit pakket zodat jouw onderneming zich online kan onderscheiden. Omdat wij inmiddels weten dat iedere organisatie uniek is, kunnen wij met het pakket uniek of maatwerk exact datgene maken wat jouw organisatie verlangt. 

Enkele modules uitgelicht

Bij het business pakket, kun jij als beheerder onder andere de volgende modules verwachten.

Alle inhoud zelf beheren

In ons beheer pas je zelf eenvoudig en snel alle content op je website aan. Creëer zelf overzichtspagina's of subpagina's en pas ieder component aan zoals titels, alinea's, afbeeldingen, tabellen en links. Niks is statisch, alles is vrij aanpasbaar door de beheerder!  

E-commerce

Producten, categorieën en specificaties eenvoudig zelf beheren en online verkopen realiseren met de Ecommerce functionaliteiten.

Vacatures

Plaats zelf eenvoudig openstaande vacatures en werf nieuwe sollicitaten via je eigen website.

Direct scoren in de zoekmachines

Het beheersysteem is compleet ingericht op de zoekmachines, zodat jouw website de juiste bezoekers trekt en klaar is om te scoren in Google, Bing en overige platforms.

Cases

Laat eerder afgerond werk zien aan de buitenwereld waar je trots op bent met onze Case-module.

Smoelenboek

Maak een persoonlijke presentatie van jouw organisatie en toon alle werknemers of partners in het smoelenboek.

Meerdere talen

Jouw website op meerdere domeinnamen zetten in een andere taal? Geen enkel probleem. In ons beheersysteem kun je vanuit 1 centraal beheer meerdere websites onderhouden.

Kennisbank & FAQ

Vang veel gestelde vragen af en vul een kennisbank of FAQ op je eigen website.

Onze pakketten

Onze diverse opties binnen het Business-pakket, zijn onderverdeeld in basis, uniek en maatwerk.

Lars Vollaers
Heb je een vraag?

Neem gerust contact op met Lars!