Basic pakket

Ons Basic-pakket staat voor snel online met een professionele website en een gebruiksvriendelijk beheersysteem (CMS) zodat jij alles kan beheren. En dat allemaal voor een zeer aantrekkelijke prijs met juiste support en sturing voor het gewenste online resultaat.

Gemakkelijk en snel online

In sommige gevallen wil je gewoon eenvoudig een website lanceren waarmee je snel en zonder gedoe online informatie kan plaatsen. Voor een situatie zoals deze is ons basic-pakket bij uitstek geschikt. Denk bijvoorbeeld een website voor: 

  • Een start-up
  • Een nieuw product of dienst
  • Een standaard online bedrijfspresentatie

Altijd de optie voor maatwerk

Wij zijn er zeker geen voorstander van om 'het wiel opnieuw uit te vinden' en beschikken inmiddels over meer dan 20 jaar ervaring in het bouwen van websites. Alle opgedane kennis en ervaring hebben we teruggebracht naar de basis en gebundeld in dit pakket. Omdat wij inmiddels weten dat iedere organisatie uniek is, kunnen we gaandeweg altijd schakelen naar een maatwerk oplossing. Dit geldt zowel voor het webdesign als de functionaliteiten. 

Enkele modules uitgelicht

Bij het basic pakket, kun jij als beheerder onder andere de volgende modules verwachten.

Alle inhoud zelf beheren

In Fundamental beheer je zelf eenvoudig en snel alle content op je website. Creëer zelf overzichtspagina's of subpagina's en pas snel componenten aan zoals titels, alinea's, afbeeldingen, tabellen en links. Niks is statisch, alles is vrij aanpasbaar door de beheerder!  

Snel online in eigen huisstijl

Het basic pakket is dusdanig uitgedacht dat we razendsnel kunnen schakelen en het design in eigen huisstijl snel kunnen opleveren. Geen lange trajecten, maar snel schakelen en lanceren binnen 3 weken!

Direct scoren in de zoekmachines

Het beheersysteem is compleet ingericht op de zoekmachines, zodat jouw website de juiste bezoekers trekt en klaar is om te scoren in Google, Bing en overige platforms.

Mobile First

Door de jaren heen is het aantal mobiele bezoekers sterk gestegen. Daarom denken wij enkel nog Mobile First om er zeker van te zijn dat jouw bezoekers een juiste gebruikservaring hebben.

Modulaire pagina's

Eenvoudig zelf pagina's ontwikkelen en indelen door middel van de module 'Modular Pages'. Vrije plaatsing van afbeeldingen, teksten, verhoudingen en widgets zodat jij de pagina kan inrichten naar eigen smaak.

Meerdere talen

Jouw website op meerdere domeinnamen zetten in een andere taal? Geen enkel probleem. In ons beheersysteem kun je vanuit 1 centraal beheer meerdere websites onderhouden.

Onze pakketten

Onze diverse individuele opties binnen het Basic-pakket, zijn basis en uniek.

Mika Koster
Heb je een vraag?

Neem gerust contact op met Mika!