Terug naar home

Websites.

HET BEGINT MET EEN KRACHTIG DESIGN

Bijna iedereen heeft tegenwoordig wel een website of meerdere websites, dus waarom ook jullie niet? Een website begint met een krachtig design. 70% van de website bezoekers bekijkt eerst het design en de gebruiksvriendelijkheid van een website. Ittica Media heeft een stappenplan ontwikkeld waarin techniek en een krachtig design gecombineerd worden. Dit leidt tot complete en gebruiksvriendelijke webshops en websites voor starters, ondernemers en organisaties.

CREATIEVE WEBSITES

De vorm en oplossing.

Potentiƫle klanten beginnen hun klantreis vaak online. Het is daarom van belang dat een website goed functioneert. Er zijn meerdere factoren die een website goed maken. De vormgeving en de functionaliteiten zijn hierbij van belang. Tevens dient de website goed vindbaar te zijn. Wij kunnen jullie hierin verder helpen. Wij bieden diensten die jullie voorzien van een eigentijdse, functionele en gebruiksvriendelijke website. Het systeem is eenvoudig te beheren en wij bieden uitstekende support. Met een creatieve website behaal je sneller je doelen, denk aan het verbeteren van sales, service of het versterken van jullie merk. Onze marketingspecialisten kunnen de website optimaliseren, zodat jullie de gestelde doelen behalen.

De vorm en oplossing.
MOBILE FIRST

Een responsive design.

De ontwikkelingen en mogelijkheden op online gebied gaan in een razendsnel tempo. Het is daarom van belang om als organisatie of bedrijf bij te blijven op online gebied. Websites worden steeds meer op mobiele apparaten bezocht. Onze designs worden vormgegeven voor smartphones, tablets en desktops. Dit is altijd een uitdaging omdat het mobiele schermpje niet veel ruimte overlaat voor herkenbare huisstijlelementen. Maar voor ons is niets te gek en wij laten ons graag uitdagen.

Een responsive design.
Advies
Ben jij al voorbereid op de toekomst?
projects@ittica.nl0528 - 850 135gratis adviesgesprek