Order flow

In een wereld waar bijna alles digitaal is, komen wij wekelijks nog bedrijven tegen met (digitaal) ambachtelijke order flow tegen. Wat wij vooral zien is dat veel menselijke handelingen zorgen voor vertraging en fouten op de werkvloer terwijl dit, wellicht na enige aanpassingen, geautomatiseerd zou kunnen worden. Dankzij onze jarenlange ervaring in bedrijfsautomatisering, kunnen wij ook jouw bedrijfsprocessen vergemakkelijken. Op deze pagina lees je hoe!

De huidige order flow in kaart brengen

Om een goed beeld van de huidige processen te krijgen, komen wij allereerst op locatie achter de schermen kijken. Hierdoor kunnen onze experts een correct beeld vormen van de huidige situatie en herkennen waar mogelijk een automatisering kan plaatsvinden. In sommige gevallen maken wij ook een schets van de werkvloer om de stroomlijn van order input, tot order verwerking en verzending te visualiseren.

Al onze verzamelde data, wordt omgezet tot een passend advies die we samen zullen doornemen. Hierin wordt de impact voor jouw organisatie duidelijk en kunnen we, bij akkoord, een prioritering maken in de werkzaamheden.

Het automatiseren van bedrijfsprocessen

Nadat de prioritering is volbracht, zullen onze experts beginnen met het project. Allereerst werken wij aan een Functioneel- en Technisch Ontwerp van het eindproduct om een afkadering van de gewenste situatie te maken. Hierin staan de functionaliteiten centraal waarmee jouw organisatie uiteindelijk mee gaat werken.

Als deze documentatie is afgerond, wordt de daadwerkelijk bouw gestart. Stap voor stap zullen wij onderdelen aan jou opleveren zodat alles behapbaar blijft en er voldoende tijd is om te wennen aan de nieuwe situatie. Want hoe je het went of keert, er gaat drastisch iets veranderen!

Schaduwdraaien van het systeem

Voordat de livegang plaatsvindt, gaan wij samen met jou schaduwdraaien. Hier wordt de huidige werkwijze gespiegeld aan de nieuwe situatie waardoor wij eventuele oneffenheden nog kunnen wegwerken. Voor ons is dit dan ook vaak de belangrijkste fase omdat er vaak na livegang geen weg meer terug is!

Jouw order flow automatiseren?

Heb jij ook het gevoel dat jouw bedrijf veel efficiënter kan werken? Neem dan eens contact met ons op en bespreek de vele mogelijkheden.


Nieuwsgierig.
Nieuwsgierig
Vrijblijvend advies
Doreen Metin-Kuipers
Heb je een vraag?

Neem gerust contact op met Doreen!