Online onafhankelijkheid van de gevestigde bestelplatforms.

Meer online restaurant reserveringen zonder bestelplatform

Een restaurant dat je niet kan vinden op Thuisbezorgd of een ander bekend bestelplatform is ondenkbaar dezer dagen. Toch ontstaat er onder restaurants een steeds grotere afkeer tegen deze partijen vanwege de hoge kosten die iedere bestelling met zich meebrengt. Dit gold ook voor Restaurant Pizzeria Mario uit Hoogeveen. In deze case nemen wij jou mee in het verhaal hoe wij het Italiaans restaurant online onafhankelijk hebben gemaakt.

Rebranding en duidelijke presentatie

De oude website van Pizzeria Mario was oldskool. Dit betekent dat de site verre van mobiel vriendelijk was en simpelweg een verouderde uitstraling had. Tijdens de realisatie van het nieuwe ontwerp stond één onderwerp centraal: een duidelijke presentatie. Dit kun je bijvoorbeeld terug zien in:

  • Duidelijke Call To Action voor contact
  • Een uitgebreide online menukaart
  • Goed zichtbaar op alle devices

Online reserveren zonder affiliates

Veel plugins of affiliate programma's vragen een (hoge) commissie over functionaliteiten voor restaurant reserveringen. Vanuit Fundamental hebben wij onze eigen reserveringsmodule gemaakt zonder daar extra kosten aan te hangen voor de klant. Hierdoor werden niet alleen vaste kosten reduceerd, maar werd er ook een stap gezet om onafhankelijk online te kunnen overleven.

Vindbaar in Google zijn

Een belangrijke voorwaarde om online reserveringen te ontvangen, zijn bezoekers op je website. Voor Restaurant Pizzeria Mario hebben wij verschillende SEO pagina's mogen schrijven om de online vindbaarheid in de zoekmachines te vergroten.

Nieuwsgierig.
Nieuwsgierig
Vrijblijvend advies
Lars Vollaers
Heb je een vraag?

Neem gerust contact op met Lars!