Occasions beheren vanuit 1 centrale plek op ieder platform.

Koppeling met Wheelerdelta (AutoData) voor een actuele occasionvoorraad op diverse platformen

Als je jouw producten verkoopt op diverse websites inclusief die van jezelf, is het natuurlijk super handig dat je vanuit 1 centraal beheersysteem alle platformen kan beheren. Dit geldt al helemaal als je occasions verkoopt en de auto's rechtstreeks op platformen zoals Marktplaats, AutoScout, AutoTrack en andere grote verzamelplatforms wilt tonen.

Mede dankzij AutoData (ook wel bekend als (Wheelerdelta) kan dit allemaal eenvoudig geregeld worden voor iedere website. In deze case nemen wij jou mee over hoe wij de nieuwe website van Van der Linden dynamisch hebben gemaakt met behulp van een API koppeling.

API koppeling met Wheelerdelta (AutoData)

AutoData is een van de grootste beheersystemen als het gaat om occasions en voertuigen. Vanuit hun op maat gemaakte beheersysteem kan je alle informatie kwijt die jij als autobedrijf hebt van een auto. Denk bijvoorbeeld aan de kilometerstand, prijs, kenteken of het merk.

Doordat AutoData vanuit hun platform al vele koppelingen heeft gemaakt met bestaande partijen, kan jij als autobedrijf eenvoudig aangeven waarop de occasion getoond moet worden. Denk bijvoorbeeld aan een Marktplaats, Gaspedaal, AutoScout of AutoTrack. Maar dankzij de beschikbare API, kan je ook jouw eigen website koppelen met deze actuele voorraad.

Jouw website koppelen met AutoData?

Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.

Contact opnemen

 

De voordelen van de rechtstreekse synchronisatie met AutoData met jouw website

Doordat alle data van occasions is verzameld in 1 platform, voorkom je dat jij als beheerdeer ieder platform apart moet aanpassen wanneer een auto is verkocht. Doordat wij al veel koppelingen hebben gemaakt en ons beheersysteem modulair is ingericht, kunnen wij ook eenvoudig een website voorzien van de API koppeling. Hierdoor hoef jij als beheerder:

  • Nooit meer te inloggen op diverse platformen voor het wijzigen van data en bespaar je enorm veel tijd
  • Zorgen te maken dat ieder platform is voorzien van de nieuwste en juiste data
  • Zelf unieke content te maken voor jouw occasion aanbod

Een nieuwe website voor mijn autobedrijf

Ben jij een autobedrijf en twijfel je over het vernieuwen van jouw website? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met de experts van Ittica Media. Wij praten je graag bij over de eindeloze mogelijkheden en een eventuele koppeling met AutoData Wheelerdelta!

Adviesgesprek aanvragen

Bezoek de website
Nieuwsgierig.
Nieuwsgierig
Vrijblijvend advies