Kraak de kluis in Hoogeveen.
Online portaal

De kluis kraken in Hoogeveen via een online portaal

Voor de Gemeente Hoogeveen hebben wij een online portaal mogen ontwikkelen waar de Hoogevener kan proberen een kluis te kraken. Hoe dit exact in zijn werk ging? Bij het winkelen op de hoofdstraat kreeg de shopper, uiteraard bij de deelnemende winkels, een unieke kraskaart die hij of zijn kon indienen via het portaal. Middels een willekeurige selectie van de prijzen werd er al dan of niet een prijs getoond na het invoeren van een winnend lot.

Cross device toegankelijkheid

Een belangrijk onderdeel van de actie was de toegankelijk op verschillende apparaten, zoals: tablet, mobiel, laptop en desktop. In voorgaande edities van de actie was het portaal enkel toegankelijk op een groot scherm waardoor er een hoge drempel lag om deel te nemen. Door dit zowel cross device (een moeilijk woord voor verschillende apparaten) als cross browser (een moeilijk woord voor verschillende browsers) te testen, kon de garantie worden gegeven dat de Hoogevener na ontvangst van zijn kraslot direct kon kijken als hij of zij prijs had.

Portaal kraak de kluis Hoogeveen

Geanonimiseerde dataverwerking

Vanwege het verwachte succes werd er vooraf uitvoerig in kaart gebracht hoe er correct en anoniem moest worden omgegaan met het verwerken van persoonsgegevens. Met een dicht getimmerde beveiliging die op verschillende niveaus werd getest, werden de persoonsgegevens geanonimiseerd waardoor dit voor niemand te herleiden viel.

Nieuwsgierig.
Nieuwsgierig
Vrijblijvend advies
Fauve Vlegels
Heb je een vraag?

Neem gerust contact op met Fauve!