Website laten maken Drenthe

Een website is het visitekaartje van je onderneming. Hier kunnen klanten terecht om meer te weten te komen over de diensten of producten die jij levert. Ook kunnen er via dit platform bestellingen op jouw unieke online webshop geplaatst worden. Hierbij is het van belang dat je website er visueel mooi uitziet, terwijl de site functioneel blijft werken. Veel ondernemers in Drenthe lopen tegen het probleem aan dat één van deze twee factoren niet meer zo werkt als dat zij zouden willen. Zo ziet de website er verouderd uit of werken bepaalde functies niet naar behoren waardoor rendement ver te zoeken is.

Wij bieden een passende oplossing voor dit probleem. Bij Ittica Media is het mogelijk om een website geheel naar je eigen wensen en voorkeuren te laten maken!

Website voor Drenthse ondernemingen

Ittica Media is gevestigd in het centrum van Hoogeveen. Omdat wij al veel projecten met regionale bedrijven tot een succesvol einde hebben gebracht, hebben wij veel inzichten gekregen over doelgroepen in de regio. Hierdoor is het voor zowel kleine- als grotere ondernemingen in Drenthe mogelijk om snelle groei op het internet te realiseren.

 Ittica Media uit Hoogeveen Drenthe

Ons monumentale pand gevestigd in Hoogeveen.

Hoe kunnen wij dit realiseren?

Al jaren maken wij gebruik van dezelfde succesformule. Met deze formule doorlopen wij voor elk nieuw project 4 stappen: Explore, Create, Develop en Connect. Bij onze werkwijze is het van belang dat al deze fasen achtereenvolgend worden uitgevoerd. Hierbij doorlopen wij het hele proces van het realiseren van een website, tot aan het in contact komen met nieuwe klanten.

Wat kost het om een nieuwe website bij jullie te laten maken?

Bij het maken van een website zijn er veel verschillende opties om uit te kiezen. Zo kunt u kiezen voor een complexe website voor organisaties met meerdere afdelingen, of een 'basic' website met alle benodigde functionaliteiten. Aan elke optie hangt een ander prijskaartje. Neem daarom gerust eens een kijkje bij onze pakketten!

Websitepakketten bekijken

Lennard Vos
Heb je een vraag?

Neem gerust contact op met Lennard!