Het verhaal

Ittica Media: Since 2001.

2001 T/M 2003Ittica wordt opgericht.

Dennis Veldman richt samen met een medestudent Ittica op. De opleiding Technische Informatica volgen zij aan Hanzehogeschool in Groningen, waar zij tevens woonachtig zijn en in 2001 afstuderen. Ze starten met webhosting met oog op uitbreiding.

test
testtest
2004 T/M 2005Overgang van webhosting naar webdevelopment.

De mannen breiden de diensten uit en storten zich op webdevelopment.

2006 T/M 2012De verhuizing naar Hoogeveen.

In 2006 verhuisd Dennis naar Hoogeveen. De diensten worden steeds uitgebreider door de enorme vraag naar webdevelopment.

testtest
testtest
2012 T/M 2014Nieuw personeel.

De club wordt uitgebreid. Er worden twee nieuwe developers aangenomen, waardoor er niet langer ruimte is op de zolderkamer. De club verhuisd naar Compaen in Hoogeveen, waar ze slechts 1,5 jaar zitten.

2014 T/M 2017Webdesigns op maat.

Dennis komt er al snel achter dat er een gebrek is aan ruimte en verhuisd naar het Dekkerplein in Hoogeveen. En neemt in deze periode stagiaires in dienst op het gebied van webdesign. Opdrachtgevers zijn enthousiast en Dennis ziet dit als positieve investering in Ittica.

testtest
testtest
2017Uitbreiding pand en team.

Het pand aan het Dekkerplein is te klein. Het voorste pand aan de Hoofdstraat wordt erbij gehuurd en verbonden met het Dekkerplein. Intussen heeft Ittica al 10 medewerkers die dagelijks hard werken aan webhosting, web development, nieuwe websites en webshops met bijbehorende designs.

2018Ittica blijft groeien.

Het personeel is in korte tijd uitgebreid naar 16 medewerkers. Een team dat op de dag van vandaag blijft groeien.

testtest
WAT WORDT ER GEREALISEERD
Onze diensten.

Ittica Media is een ster in webontwikkeling op verschillende fronten. Zo zijn wij als team verantwoordelijk voor onder andere websites, webshops, grafische vormgeving en online marketing. Op elke afdeling zitten onze eigen specialisten, waarbij de lijnen kort worden gehouden met jou als klant. Zo bereiken we sneller, in samenwerking met jullie, het gewenste resultaat.