Het team

Onze vakspecialisten.

Maak kennis met het Ittica team. Wij werken elke dag enthousiast en vakkundig aan de meest uiteenlopende projecten. Maar wie zijn toch die knappe koppen achter deze geoliede creatieve machine? Bekijk ze hieronder!

Founder / Director

Dennis Veldman

Is Ittica in 2001 begonnen vanaf zijn zolderkamer. Hij is een echte ICT’er met de juiste kijk op het automatiseren van bedrijfsprocessen.

Creative director

Lennard Vos

De alleskunner van Ittica. Lennard heeft al vele web designs, logo’s en huisstijlen ontworpen en kan daarnaast ook nog een beetje programmeren. Deze Feyenoord fan is van alle markten thuis.

Creative

Savannah Nijkoops

Heeft een creatieve kijk op huisstijlen en webdesigns. Als productfotograaf zorgt zij ervoor dat webshops worden gevuld.

Developer

Mark IJmker

Een jongen waaraan je maar iets hoeft te vragen en hij ontwikkelt het. Een developer die ECHT alles weet op het gebied van programmeren. 

Developer

Lars Vollaers

Aan een paar woorden heb je bij Lars genoeg. Een uitgebreide uitleg heeft hij niet nodig om het online voor elkaar te krijgen. Maar stoor hem niet als hij op de Nintendo Switch aan het gamen is.

Developer

Rolinda Strijker

Deze dame weet heel goed wat ze doet en is een topper in de ontwikkeling van zowel back-end als front-end systemen. Samen met een medestudent heeft zij ons online clock-in systeem ontwikkeld.

Connector

Nina Klein

Van het woord marketing gaat bij Nina het hart sneller kloppen. Daarom houdt ze zich bezig met marketing activiteiten als connector!

Since 2001Het verhaal achter Ittica.

Ittica is opgericht door Dennis Veldman die samen met een medestudent in Groningen webhosting diensten ging aanbieden. Tijdens hun studie hebben ze voor diverse bedrijven de hosting verzorgd. Vanuit hier is het hele Ittica ontstaan.Het verhaal achter Ittica
Advies
Ben jij al voorbereid op de toekomst?
projects@ittica.nl0528 - 850 135gratis adviesgesprek