Het team

Onze vakspecialisten.

Maak kennis met het Ittica team. Wij werken elke dag enthousiast en vakkundig aan de meest uiteenlopende projecten. Maar wie zijn toch die knappe koppen achter deze geoliede creatieve machine? Bekijk ze hieronder!

Director

Dennis Veldman

Is Ittica in 2001 begonnen vanaf zijn zolderkamer. Hij is een echte ICT’er met de juiste kijk op online en offline media. En niet geheel onbelangrijk: de man die vrijdagmiddag onze lunch betaalt.

Explorer

Lennard Vos

De alleskunner van Ittica. Lennard heeft al vele web designs, logo’s en huisstijlen ontworpen en kan daarnaast ook nog een beetje programmeren. Deze Feyenoord fan is van alle markten thuis.

Creator

Tom IJmker

Een wonder op het gebied van 3D gecombineerd met design. Met zijn voorliefde voor zoetigheid voorziet Tom het hele team van snoep.

Creator

Savannah Nijkoops

Heeft een creatieve kijk op huisstijlen en webdesigns. Als productfotograaf zorgt zij ervoor dat webshops worden gevuld.

Creator

Devin Koopman

Heeft een zeer creatieve geest en is een ster in het animeren van onder andere filmpjes en GIF’jes.

Creator

Kenneth Luppes

De creatieve geest van de grafische vormgeving. Kenneth heeft een creatieve kijk op dingen en uit deze op zijn eigen ludieke manier.

Developer

Mark IJmker

Een jonge jongen waaraan je maar iets hoeft te vragen en hij ontwikkelt het. Een developer die ECHT alles weet op het gebied van coderen. Wist je dat ons CMS systeem naar hem vernoemd is?

Developer

Roland Lübbers

Een echte rocker, die met veel passie voor webontwikkeling het team als developer in 2018 heeft versterkt.

Developer

Lars Vollaers

Aan een paar woorden heb je bij Lars genoeg. Een uitgebreide uitleg heeft hij niet nodig om het online voor elkaar te krijgen. Maar stoor hem niet als hij op de Nintendo Switch aan het gamen is.

Developer

Ronald Hendriks

Is zowel actief als frontend als backend developer. Deze grote kleine man laat niet met zich sollen en houdt wel van een grapje op zijn tijd.

Developer

Jimmy Benjamins

Zorgt ervoor dat de designs tot leven komen op het web. Jimmy heeft een kritische blik die het team goed kan gebruiken.

Developer

Rolinda Strijker

Deze dame weet heel goed wat ze doet en is een topper in de ontwikkeling van zowel back-end als front-end systemen. Samen met een medestudent heeft zij ons online clock-in systeem ontwikkeld. Zij heeft haar docenten hiermee versteld doen staan.

Developer

Leon Fik

Een leergierige jongen. Door kritische vragen te stellen en goede resultaten te leveren, heeft Leon een belangrijke plek gekregen in onze groep. Een topper die dol is op het maken van grappen.

Developer

Joey Akse

De Benjamin van de groep. De goedlachse Joey heeft bewezen dat leeftijd niets zegt over de ervaring die iemand kan hebben. Hij heeft zich in korte termijn ontwikkeld tot junior developer.

Developer

Dylan Jonker

Werkt samen met Joey en Jimmy aan diverse projecten en cases. Hij zorgt dat het design werkbaar wordt gesteld en zorgt daarnaast voor een vrolijke noot op de werkvloer.

Connector

Jorien Lugtmeyer

Een duizendpoot op het gebied van zowel online als offline marketing. Het schrijven van SEO teksten, social posts en blogs tot aan linkbuilding en conversie. Niets is te gek voor deze dame!

Since 2001

Het verhaal achter Ittica.

Ittica is opgericht door Dennis Veldman die samen met een medestudent in Groningen webhosting diensten ging aanbieden. Tijdens hun studie hebben ze voor diverse bedrijven de hosting verzorgd. Vanuit hier is het hele Ittica ontstaan.

Het verhaal achter ittica