Het team

Onze vakspecialisten.

Maak kennis met het Ittica team. Wij werken elke dag enthousiast en vakkundig aan de meest uiteenlopende projecten. Maar wie zijn toch die knappe koppen achter deze geoliede creatieve machine? Bekijk ze hieronder!

Founder / Director

Dennis Veldman

Is Ittica in 2001 begonnen vanaf zijn zolderkamer. Hij is een echte ICT’er met de juiste kijk op het automatiseren van bedrijfsprocessen.

Creative director

Lennard Vos

De alleskunner van Ittica. Lennard heeft al vele web designs, logo’s en huisstijlen ontworpen en kan daarnaast ook nog een beetje programmeren. Deze Feyenoord fan is van alle markten thuis.

Creative

Tom IJmker

Een wonder op het gebied van 3D gecombineerd met design. Met zijn voorliefde voor zoetigheid voorziet Tom het hele team van snoep.

Creative

Savannah Nijkoops

Heeft een creatieve kijk op huisstijlen en webdesigns. Als productfotograaf zorgt zij ervoor dat webshops worden gevuld.

Developer

Mark IJmker

Een jongen waaraan je maar iets hoeft te vragen en hij ontwikkelt het. Een developer die ECHT alles weet op het gebied van programmeren. 

Developer

Roland Lübbers

Een echte rocker, die met veel passie voor webontwikkeling het team als developer in 2018 heeft versterkt.

Developer

Lars Vollaers

Aan een paar woorden heb je bij Lars genoeg. Een uitgebreide uitleg heeft hij niet nodig om het online voor elkaar te krijgen. Maar stoor hem niet als hij op de Nintendo Switch aan het gamen is.

Developer

Jimmy Benjamins

Zorgt ervoor dat de designs tot leven komen op het web. Jimmy heeft een kritische blik die het team goed kan gebruiken.

Developer

Rolinda Strijker

Deze dame weet heel goed wat ze doet en is een topper in de ontwikkeling van zowel back-end als front-end systemen. Samen met een medestudent heeft zij ons online clock-in systeem ontwikkeld.

Developer

Leon Fik

Een leergierige jongen. Door kritische vragen te stellen en goede resultaten te leveren, heeft Leon een belangrijke plek gekregen in onze groep. Een topper die dol is op het maken van grappen.

Connector

Jorien Lugtmeyer

Jorien is werkzaam op de marketing afdeling waar ze verantwoordelijk is voor SEO, SEA en alles wat met marketing te maken heeft. 

Creative

Iris Mulder

Iris is het jongste lid van de Ittica crew. Zij is tijdelijk werkzaam als creative op onze media afdeling. 

Developer

Colin Snijder

Colin is een frontend developer in opleiding. Hij leert alle fijne kneepjes van het vak.

Since 2001Het verhaal achter Ittica.

Ittica is opgericht door Dennis Veldman die samen met een medestudent in Groningen webhosting diensten ging aanbieden. Tijdens hun studie hebben ze voor diverse bedrijven de hosting verzorgd. Vanuit hier is het hele Ittica ontstaan.Het verhaal achter Ittica