Terug naar overzicht

Webdesign Hoogeveen.

Gepubliceerd op 12-08-2020
Succesvol onlineLaat een webdesign maken in Hoogeveen

Op het moment dat je een nieuwe website of webshop wil laten maken, ga je toch eerst even een vooronderzoek doen. Zo ben je waarschijnlijk ook bij ons terecht gekomen! Wij zouden namelijk precies hetzelfde doen. Ook wanneer onze creatives een spetterend webdesign maken, doen wij vooraf een uitgebreid onderzoek. Wij noemen dat ook wel de explore-fase. In deze fase van het project brengen wij o.a. in kaart wat de doelgroep en doelstellingen zijn.

Een webdesign begin je namelijk niet zomaar. Een design kan namelijk nog zo mooi zijn... als het niet functioneel is, dan gaat het niet werken. 

Eerst denken, dan doen

Van Lo-Fi naar Hi-Fi

Om tot een functioneel design te komen gaan onze creatives uit Hoogeveen eerst aan de slag met een Lo-Fi webdesign waar alle elementen van de website in kaart worden gebracht. Aan de hand van het explore document wordt er met lijntekeningen bepaald welke onderdelen in het design naar voren moeten komen.

Wanneer het Lo-Fi webdesign geheel is goedgekeurd beginnen de creatives aan een Hi-Fi webdesign waarin de website helemaal tot leven komt met de juiste kleuren, plaatjes, lettertypes etc. De functionaliteit wordt vertaald naar een modern design waar de bezoeker zich thuis voelt.

Van Lo-Fi naar Hi-Fi
Made in Drenthe

Webdesign uit Hoogeveen

Al onze designs worden digitaal zichtbaar gemaakt, zodat de klant ook echt het gevoel krijgt dat er naar een website gekeken wordt. Om wille van het milieu drukken wij de designs dus ook niet af op papier. We gaan het kunstwerk immers toch niet aan de muur hangen.

Ben je benieuwd hoe wij te werk gaan en welke verbluffende ontwerpen wij reeds hebben gemaakt? Laten we dan een afspraak maken om eens te brainstormen over de mogelijkheden. Wij laten ons graag verrassen en wij verrassen jouw graag! Drink je koffie of thee?

Webdesign uit Hoogeveen
Advies
Ben jij al voorbereid op de toekomst?
projects@ittica.nl0528 - 850 135gratis adviesgesprek