Terug naar overzicht

Restaurant Pizzeria Mario.

Front- end backend
Pizzeria Mario
Restaurant Pizzeria MarioWebsite update voor

Restaurant Pizzeria Mario is de echte Italiaan in Hoogeveen en is nu, na bijna 25 jaar een vertrouwd adres voor pizza, pasta vlees of visgerechten. Wij kregen de opdracht van Emilio om een nieuwe website te realiseren voor restaurant Pizzeria Mario.

Klant
Pizzeria Mario
Diensten
Front- end backend
Partner sinds
2019
Tijd voor een

Nieuwe website

Emilio heeft samen met onze creators zijn wensen besproken. Hieruit is naar voren gekomen dat zijn website is verouderd. Emilio wilde een moderne en toegankelijke website met de functionaliteit om online te kunnen bestellen. De door ons gerealiseerde website geeft goed weer waar Emilio voor staat als pure Italiaan.

Nieuwe website
Gebruiksvriendelijke

Mobiele website

Wij hebben een mobiel en gebruiksvriendelijke website gerealiseerd. Hierdoor is het mogelijk om eenvoudig en snel een reservering te maken of bestelling te plaatsen bij Restaurant Pizzeria Mario.

Mobiele website
Verbetering ten opzichte vanDe oude website

De grootste verbetering ten opzichte van de oude website is het design en de navigatie op de website. Het design is volledig veranderd en de content is geüpdatet. Daarnaast is het gerealiseerde online bestelsysteem een update die de website wel kon gebruiken. Via de back-end kan de familie Kelmendi hun gerechten en content toevoegen. Ben je ook zo benieuwd naar het resultaat? Klik dan snel verder.

De oude website
Advies
Ben jij al voorbereid op de toekomst?
projects@ittica.nl0528 - 850 135gratis adviesgesprek