Terug naar overzicht

Open bedrijvendag Hoogeveen.

Website
Open Bedrijvendag Hoogeveen
Jaarlijks ritueelVan sponsoring tot deelname.

Een jaarlijks terugkerend evenement in Hoogeveen zijn de altijd goed bezochte open bedrijvendagen. In 2018 hebben wij de websponsoring op ons genomen en hebben we met een projectgroep een schitterende interactieve website gemaakt. 

Klant
Open Bedrijvendag Hoogeveen
Diensten
Website
Partner sinds
2018
OPEN BEDRIJVENDAG HOOGEVEENEen jaarlijks terugkerend evenement

De Open Bedrijvendag Hoogeveen vindt jaarlijks plaats op de eerste zaterdag van november. Het is de gelegenheid bij uitstek voor bedrijven om bezoekers een kijkje achter de schermen te geven. Een uitstekend evenement om ook jongeren enthousiast te maken voor werken in een bepaalde branche of om nieuwe werknemers te trekken.

Een jaarlijks terugkerend evenement
WEBSITE

In beheer bij Ittica

Sinds 2018 is de website van “Open bedrijvendag Hoogeveen” in het beheer van Ittica. Het webdesign is onder de loep genomen en heeft daardoor een nieuwe uitstraling gekregen. Op de website staan foto’s, het programma, het bestuur en video’s van de afgelopen jaren. De organisatoren zorgen zelf voor de inhoud van de website.

In beheer bij Ittica
DEELNEMERSWie werken er jaarlijks mee

Jaarlijks werken diverse bedrijven in de omgeving van Hoogeveen mee. Op de website staan de sponsors met naam, logo en een backlink naar hun eigen website.

Wie werken er jaarlijks mee
Advies
Ben jij al voorbereid op de toekomst?
projects@ittica.nl0528 - 850 135gratis adviesgesprek