Terug naar overzicht

Open Bedrijvendag Hoogeveen.

Website
Open Bedrijvendag Hoogeveen
Jaarlijks ritueelOnline en offline veel traffic genereren.

Of je een open bedrijvendag nou digitaal doet of je zet de deuren van je bedrijf open, het genereert elk jaar weer heel veel traffic. Zo ook bij de open bedrijvendag in Hoogeveen. Dit jaarlijkse ritueel wordt in Hoogeveen en zijn omgeving elk jaar weer heel goed ontvangen door het publiek.

Bedrijven waar je normaal niet zomaar naar binnenstapt, doen op de eerste zaterdag van November de deuren open en presenteren op geheel eigen wijze hun bedrijf. Het is bij uitstek de gelegenheid voor lokale bedrijven om bezoekers een kijkje achter de schermen te geven. 

Klant
Open Bedrijvendag Hoogeveen
Diensten
Website
Partner sinds
2018
OPEN BEDRIJVENDAG HOOGEVEENVolledig te beheren systeem

De maanden voorafgaand aan de open dag wordt er vooral digitaal heel veel aan promotie gedaan. Op de website van Open Bedrijvendag Hoogeveen worden o.a. de sponsoren en deelnemers op overzichtelijke wijze gepresenteerd.

Doordat de samenstelling van de sponsoren en deelnemers elk jaar weer wisselt, is aan ons gevraagd om een website op te zetten die een duidelijke structuur bevat en eenvoudig te beheren is. In 2018 is door onze creatives het huidige design opgezet en hebben de developers een beheersysteem ontwikkelt waarin alle content op zeer eenvoudige manier beheerd kan worden. 

Volledig te beheren systeem
WEBSITE

Mobile First Design

Op de website worden de deelnemende bedrijven via een interactieve google maps kaart getoond. Deze functie is natuurlijk super handig voor de bezoekers die op de zag zelf op zoek gaan naar een deelnemer. Tijdens de explore fase die is uitgevoerd was dit een van de belangrijke item’s in het mobiele gebruik. Onze creative hebben ook voor Open Bedrijvendag Hoogeveen het Mobile First Principe toegepast.

Vanuit dit principe bouw je de website qua design en navigatiestructuur op van mobiel naar desktop design. Een proces wat tegenwoordig niet mag ontbreken in het opzetten van een nieuwe website of applicatie. Ben je trouwens benieuwd hoe wij dat doen? Een vrijblijvend adviesgesprek is zo aangevraagd!

Mobile First Design
DEELNEMERSSamen werken aan succes

Elk jaar wordt er samen met een groot aantal bedrijven weer keihard gewerkt om van de open bedrijvendagen een succes te maken. Achter de schermen zijn diverse ondernemers druk bezig de organisatie. Benieuwd wie deze ondernemers zijn? Neem dan eens een kijkje op de website van Open Bedrijvendag Hoogeveen. O ja… de digitale versie van open bedrijvendag 2020 staat ook nog steeds online!

Samen werken aan succes
Advies
Ben jij al voorbereid op de toekomst?
projects@ittica.nl0528 - 850 135gratis adviesgesprek