Terug naar overzicht

MijnTextielFoto.

Webshop, subdomein + marketing
MijnTextielFoto.nl
Sinds 2013 actief.Partners voor het leven

MijnTextielFoto is een van onze eigen handelsnamen en draait als webshop sinds 2013. Door middel van deze shop worden aluminium frames inclusief textieldoek verkocht voor verschillende doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan muurdecoratie in huis, op kantoor of in de winkels.

Klant
MijnTextielFoto.nl
Diensten
Webshop, subdomein + marketing
Partner sinds
2013

Metamorfose van de webshop.

OUD NAAR NIEUW

Wij zijn volledig verantwoordelijk voor het ontwerp, de ontwikkeling en de marketing van MijnTextielFoto. Toen wij in 2013 samen met MTF begonnen was de doelstelling om de particuliere markt te bereiken. In 2018 is echter besloten dat de webshop een update kon gebruiken. Men wilde naast de particuliere ook de zakelijke markt bereiken. Daarom is het design volledig veranderd en is ook marketing een belangrijk onderdeel geworden van deze webshop. Met behulp van diverse subdomeinen zijn de hoeveelheid backlinks flink opgeschroefd.

OUD NAAR NIEUW
Een klantvriendelijke toevoeging.CHATFUNCTIE

In 2019 is er een chatfunctie aan de website toegevoegd, waardoor het ook mogelijk is dat klanten snel en eenvoudig contact met de klantenservice op kunnen nemen. Hierbij is gebruik gemaakt van de tawk.to plugin. Deze maakt het mogelijk de gesprekken gevoerd en gemonitord kunnen worden. 

Tevens is het design dusdanig gemaakt dat deze goed functioneert op mobiel.

CHATFUNCTIE

Het ruime assortiment.

TEXTIELFRAME + TEXTIELPRINT

MijnTextielFoto was eerst actief op de particuliere markt door de verkoop van textielframes met textielprints. Het assortiment is dusdanig uitgebreid dat men nu ook scheidingswanden, beursstands en lightboxes verkoopt. Door het design een update te geven, is het nu mogelijk om ook de zakelijk markt te bereiken.

TEXTIELFRAME + TEXTIELPRINT
Advies
Ben jij al voorbereid op de toekomst?
projects@ittica.nl0528 - 850 135gratis adviesgesprek