Terug naar overzicht

LEDframes.nl.

Website + bestelsysteem
EFKA
Dynamisch ondernemenGroei door succesvolle samenwerking.

EFKA is een klant waarvoor we al jaren actief zijn. Niet alleen verzorgen wij de front-end en back-end van deze klant, maar ook hebben wij voor hen het eigentijdse bestelsysteem ontwikkeld.

Klant
EFKA
Diensten
Website + bestelsysteem
Partner sinds
2012
Actief vanaf het beginEen uitgebreid traject

In de loop der jaren hebben we diverse designs opgeleverd. Onze design zijn met de tijd mee gegaan. Het hedendaagse design is ook mobielvriendelijk. Niet alleen verzorgen wij de front-end en back-end van deze klant, maar ook hebben wij voor hen een eigentijds bestelsysteem ontwikkeld waarbij voorraden en productspecificaties snel en eenvoudig toegevoegd kunnen worden.

Een uitgebreid traject
Actief online

Marketing als belangrijk onderdeel

In het laatste jaar hebben wij ook de marketing taken van EFKA overgenomen. Wij zijn verantwoordelijk voor de teksten, de social posts en alle andere marketing activiteiten die aan EFKA verbonden zijn. Op projectbasis worden verschillende cases behandeld, zodat EFKA nog verder uitgroeit als leverancier in aluminium textielframes.

Marketing als belangrijk onderdeel
Een doorslaand succesHET BESTELSYSTEEM

In de loop der jaren is het assortiment van EFKA enorm uitgebreid. Zij zijn leverancier in aluminium profielen zowel met als zonder LED-verlichting. Daarbij hoort een goed en werkend bestelsysteem die snel en eenvoudig gevuld kan worden met nieuwe producten. Het systeem is dusdanig gemaakt dat de profielen en prijzen aan elkaar gekoppeld zijn tot de mm nauwkeurig. Een ideaal systeem voor het maatwerk dat EFKA aan haar klanten levert.

HET BESTELSYSTEEM
Advies
Ben jij al voorbereid op de toekomst?
projects@ittica.nl0528 - 850 135gratis adviesgesprek