Terug naar overzicht

EFKA.nl.

Re-design
EFKA
Inspelen op een nieuwe doelgroep met behulp vanEen nieuwe website.

EFKA is een klant waarvoor we al sinds 2012 werkzaam zijn. Voor EFKA hebben we, naast ledframes.nl,  een compleet nieuwe website gecreĆ«erd, namelijk efka.nl. Deze website is speciaal ontwikkeld om in te spelen op een nieuwe doelgroep, namelijk de shopfitter oftewel de winkelier. 

Klant
EFKA
Diensten
Re-design
Partner sinds
2012
Een nieuwe doelgroep betekentRe-design website en uitstraling.

Niet alleen hebben wij een website ontwikkeld, maar we hebben op basis van de nieuwe doelgroep een re-design toegepast. De kleuren zijn hierbij aangepast en het logo heeft een update gehad. Deze zijn middels diverse uitingen naar voren gekomen. Ook op de Social Media kanalen heeft EFKA een nieuwe lay-out gekregen. Denk hierbij aan FacebookLinkedIn en Twitter. Deze kanalen zijn allemaal in het beheer van Ittica en hierop worden activiteiten uitgevoerd in overleg met EFKA. 

Re-design website en uitstraling.

De mogelijkheden van de

Nieuwe website.

De website efka.nl is gemaakt voor de shopfitter. Deze website heeft een responsive design en werk daardoor op alle mogelijke mobiele apparaten. Vanuit EFKA kwam de wens om een blogsysteem en een beursplanner te beheren. Beide mogelijkheden zijn toegepast en beheerbaar vanuit de backend. Klanten kunnen nu heel eenvoudig een afspraak plannen voor hun beursbezoek. De medewerkers van EFKA kunnen blogteksten schrijven om de website nog aantrekkelijker te maken voor de bezoeker.

Nieuwe website.
Advies
Ben jij al voorbereid op de toekomst?
projects@ittica.nl0528 - 850 135gratis adviesgesprek