Terug naar overzicht

Cubord.

Webshop
Cubord
Binnen 5 dagen een webshop opgeleverdSnel schakelen van groot belang

Door de huidige situatie omtrent COVID-19 is het van belang dat we snel schakelen. Toen Cubord contact met ons opnam met de vraag of wij een webshop konden lanceren op korte termijn, twijfelden we geen moment. Zij gaven aan dat, gezien de “corona crisis”, een speciale webshop gewenst was met alleen preventie producten. Uiteraard hebben we onze fases met hen doorlopen om zo snel mogelijk tot het gewenste resultaat te komen. Hierdoor hebben wij binnen 5 dagen een webshop opgeleverd

Klant
Cubord
Diensten
Webshop
Partner sinds
2020
Explore, Create & Develop

Lancering binnen 5 dagen

Op 11 mei vond het eerste kennismakingsgesprek plaats om te concretiseren wat de wensen en eisen van de webshop exact waren. De daaropvolgende dag werd direct aangevangen met het maken van moodboards en schetsen van de webshop. Door snel en efficiënt te schakelen werden de schetsen omgetoverd tot designs om vervolgens direct kunnen starten met de ontwikkeling. 

Lancering binnen 5 dagen
Invulling van de website

Productontwikkeling en content creatie

Zodra de website en het beheersysteem toegankelijk waren, werd er direct ingesprongen op de productontwikkeling. Samen hebben we gesproken over de complete invulling van de webshop. Dit houdt in dat er productfoto’s zijn gemaakt,  content is gecreëerd met in acht genomen dat de gebruiker in zo min mogelijk kliks zoveel mogelijk moet bereiken. 

Productontwikkeling en content creatie
API-koppelingVolledige automatisering

Tevens hebben wij als team ervoor gezorgd dat de webshop volledig geautomatiseerd is. Met behulp van een API-koppeling worden orders zo in het bestelsysteem van Cubord geplaatst. Daarnaast is de webshop van Cubord er in verschillende versies. Voor hun vaste klanten zijn speciaal ingerichte webshops, waar hun klanten specifiek hun eigen bedrukte producten kunnen bestellen. Elke klant krijgt hiervoor zijn eigen domeinnaam en ook deze wordt automatisch aangemaakt na goedkeuring van Cubord.


Wil jij ook binnen 5 dagen een werkende webshop net als Cubord? Neem dan gerust contact met ons op.

Volledige automatisering
Advies
Ben jij al voorbereid op de toekomst?
projects@ittica.nl0528 - 850 135gratis adviesgesprek