Website op maat

Soms kan je niet anders en moet je wel verder kijken dan de standaard oplossingen, Wij hebben al diverse maatwerk websites en modules mogen maken voor verschillende klanten en weten als geen ander hoe ingrijpend en tijdrovend dit kan zijn. Daarom brengen we voor ieder vraagstuk eerst duidelijk in kaart wat de exacte wens is om onnodige moeite en kosten te besparen. 

Hoe werkt dat, een maatwerk website of module ontwikkelen?

Zoals eerder benoemd is er niks belangrijker dan de exacte wens in kaart brengen. Anders kan het namelijk zo zijn dat er veel onnodige kosten worden gemaakt door een kleine miscommunicatie of verschil in verwachtingspatroon. Daar wordt natuurlijk niemand blij van!

Het kortsluiten gaat gepaard door intern overleg met onze Creatives & Developers zodat de situatie ook vanuit hun kant wordt belicht. Vanuit hun expertise kan er ook een realitisch tijdspad worden bepaald voor het realiseren van het gewenste stukje maatwerk. Zodra er goedkeuring wordt gegeven, starten onze mensen met het ontwikkelen van de maatwerk opdracht. 

Verschillende soorten maatwerk

Om jou een goed beeld te geven van diverse maatwerk opdrachten voor onze websites, hebben wij hieronder een lijstje opgesomd met diverse praktijkvoorbeelden. Bekijk onze cases eens voor meer voorbeelden!

  • Een tegelcalculator op een webshop voor meer conversies
  • Een afwijking of toevoeging op een module in Fundamental
  • Het koppelen met jouw boekhoudsoftware
  • Een specifieke wens in het design

Mocht je nou twijfelen als je wel echt een maatwerk oplossing nodig bent, gaan wij graag vrijblijvend het gesprek met jou aan. Alleen dan kom je erachter als er geen standaard oplossing beschikbaar is!

Adviesgesprek aanvragen


Nieuwsgierig.
Nieuwsgierig
Vrijblijvend advies
Lennard Vos
Heb je een vraag?

Neem gerust contact op met Lennard!