Terug naar home

Webshops.

COMPLEET OP MAAT

Onze webshops zijn meer dan online winkels. Het zijn e-commerce solutions waarbij design en user experience in dienst staan van de conversie. Door de jaren heen hebben wij ons eigen CMS ontwikkeld. Met dit programma zijn wij er van overtuigd dat je met succes je producten zult verkopen.

ALLES IS MOGELIJK

Webshops met online succes.

Een webshop of webwinkel is een website waarbij producten online worden aangeboden. Jij kunt met je bedrijf heel eenvoudig producten in de back-end plaatsen voor verkoop. Het voordeel van een webshop is dat deze altijd is geopend en niet plaatsgebonden is. Jouw klanten kunnen vanuit huis producten bij de webshop kopen. Het enige wat jij dient te doen is zorgen dat de klant het bestelde product ontvangt.

Webshops met online succes.
INTEGRATIE

API-koppelingen.

Een mooie, intu├»tieve webshop alleen is niet genoeg voor online succes. Ook de opvolging van orders, een betrouwbare klantenservice en voldoende voorraad zijn van groot belang. We gebruiken API keys om webshops en software onderling met elkaar te koppelen. Onze software engineers hebben ook ervaring met het koppelen van backoffice systemen.

API-koppelingen.