Terug naar home

Webshops.

COMPLEET OP MAAT

Onze webshops zijn meer dan online winkels. Het zijn e-commerce solutions waarbij design en user experience in dienst staan van de conversie. Door de jaren heen hebben wij ons eigen CMS ontwikkeld. Dit systeem wordt door ons Codebee genoemd en kun je nergens anders krijgen. Met dit programma zijn wij er van overtuigd dat je met succes je producten zult verkopen.

ALLES IS MOGELIJKWebshops met online succes.

Een webshop of webwinkel is een website waarbij producten online worden aangeboden. Jij kunt met je bedrijf heel eenvoudig producten in de back-end plaatsen voor verkoop. Het voordeel van een webshop is dat deze altijd is geopend en niet plaatsgebonden is. Jouw klanten kunnen vanuit huis producten bij de webshop kopen. Het enige wat jij dient te doen is zorgen dat de klant het bestelde product ontvangt.

Webshop
INTEGRATIEAPI-Koppelingen.

Een mooie, intuïtieve webshop alleen is niet genoeg voor online succes. Ook de opvolging van orders, een betrouwbare klantenservice en voldoende voorraad zijn van groot belang. We gebruiken API-koppelingen om webshops en software onderling met elkaar te koppelen. Onze software engineers hebben niet alleen veel ervaring met het koppelen met backoffice systemen.

Api koppelingen