Webshop

Het laten ontwikkelen van een webshop klinkt vaak ingewikkelder dan dat het daadwerkelijk is. Ons eigen ontwikkelde E-commerce systeem beschikt namelijk over de nodige modules om jouw webshop binnen een aantal weken te lanceren. Mede door onze jarenlange ervaring in het online landschap hebben wij dit traject al vaak genoeg doorlopen om te weten welke gevaren er op de loer liggen.

Het proces om een webshop te ontwikkelen

Voor ieder project werken wij middels ons eigen ECDC-model, oftewel: Explore, Create, Develop & Connect. Deze fasering biedt houvast gaande het project en stuurt exact aan op datgene wat belangrijk is voor een webshop. Mocht je nog niet bekend zijn met deze werkwijze, leggen wij hem even kort voor je uit:

  • Explore - Project afkaderen door exacte wensen in kaart te brengen
  • Create - Het functioneel- en grafisch ontwerpen van de website
  • Develop - Ontwikkelen en testen van de webshop en het beheersysteem
  • Connect - Content vulling om te scoren binnen de zoekmachines

Een conversiegericht design

Mooie producten en een goede prijs zijn natuurlijk een manier om een webshop te laten renderen. Maar onze Creatives weten als geen ander hoe ze een conversiegericht design op moeten leveren. Door kleur, witruimte en tekst op de juiste manier te combineren, wordt er getracht de bezoeker te laten uitvoeren wat jij als klant wil: orders plaatsen.

Modulaire beheersysteem geschikt voor webshops

Het beheersysteem waarmee wij webshops ontwikkelen staat bekend als Fundamental. Het  systeem bevat alle broodnodige modules om een webshop te beheren. Denk aan het aanmaken van producten, categorieën en filters om jouw complete assortiment in beeld te brengen.

Na het lezen van deze pagina hopen wij jou overtuigd te hebben  van onze aanpak en kunsten. Natuurlijk kunnen we deze pagina nog veel langer maken met mooie praatjes, maar we demonstreren het liever in het echt. Wil jij dus een conversiegerichte webshop laten ontwikkelen, neem dan gerust eens contact met ons op!

Contact


Nieuwsgierig.
Nieuwsgierig
Vrijblijvend advies
Dennis Veldman
Heb je een vraag?

Neem gerust contact op met Dennis!