Terug naar home

Grafische vormgeving.

GRAFISCH ONTWERP, MERKIDENTITEIT EN STRATEGIE

Ittica Media ontwerpt complete websites, voorzien van logo en een eigen huisstijl. Ideaal voor startende en reeds bestaande ondernemers.

ITTICA MEDIANiet zomaar een naam.

Als online mediabureau zijn we al jaren in en om Hoogeveen bekend. We zijn niet alleen in Nederland actief, maar ook internationale bedrijven waarderen onze grafische capaciteiten. We hebben een goede naam hoog te houden. Een goede website is essentieel voor succes.

Niet zomaar een naam.
ONZE CREATORSZorgen voor een krachtig design.

Grafische vormgeving is het visueel vormgeven van ideeën via diverse mediakanalen. Onze designers zijn verantwoordelijk voor jouw logo, huisstijl en website. Zij zorgen ervoor dat jouw bedrijf of organisatie opvalt en onderscheidend is ten opzichte van de concurrentie.Een goed design wekt vertrouwen bij de klanten. Een goed design is geen overbodige luxe, maar essentieel voor succes. 


Ittica Media ontwerpt en ontwikkelt unieke en krachtige logo’s met bijbehorende huisstijl en een kant en klare website. Wij ontwerpen websites voor elk budget. Bekijk onze werkwijze en neem vrijblijvend contact met ons op.

Zorgen voor een krachtig design.
STRATEGISCH DESIGNDe gebruiker staat centraal.

Onze websites zijn niet alleen mooi, maar verdienen zichzelf ook terug. In ons proces (Explore, Create, Develop and Connect) worden eerst de gebruikers in kaart gebracht.Wat is het doel? Wat is de doelgroep? Hoe is die actief en hoe kunnen we die verleiden tot conversie? Op basis daarvan wordt er een responsive webdesign ontwikkeld door onze creators. Indien gewenst kunnen wij een prototype ontwikkelen, waarbij jij als opdrachtgever de responsiveness kunt testen. Uiteindelijk wordt de website tot leven gebracht door onze developers en op verzoek uitgebreid door onze connectors. Verhoog de conversie met behulp van o.a. website optimalisatie, social media en link building.

De gebruiker staat centraal.
ALTIJD EEN CREATIEVE OPLOSSINGOnline en offline.

Ittica Media beschikt over een veelzijdig team dat altijd, samen met jou, een creatieve oplossing vindt. Zowel on- als offline zijn wij succesvol. Van fotografie tot webdesign, van 3D tot reclame drukwerk. Bij Ittica Media ben je aan het juiste adres.

Online en offline.
Advies
Ben jij al voorbereid op de toekomst?
projects@ittica.nl0528 - 850 135gratis adviesgesprek