Terug naar home

Grafische vormgeving.

GRAFISCH ONTWERP, MERKIDENTITEIT EN STRATEGIE

Ittica Media ontwerpt complete websites, voorzien van logo en een eigen huisstijl. Ideaal voor startende en reeds bestaande ondernemers.

ITTICA MEDIANiet zomaar een naam.

Als (online) media bureau genieten we al vele jaren van onze lokale (Hoogeveen) bekendheid. Niet alleen zijn wij lokaal actief, maar ook internationaal hebben wij voor diverse bedrijven een website, een huisstijl en logo ontworpen. We hebben in ons vakgebied een “goede naam” opgebouwd en deze willen we uiteraard ook behouden. Een goede website is essentieel voor succes.

Niet zomaar een naam
ONZE CREATORSZorgen voor een krachtig design.

Grafische vormgeving is het visueel vormgeven van ideeën via diverse media kanalen. Onze designers zijn verantwoordelijk voor jouw logo, huisstijl en website. Zij zorgen ervoor dat jouw bedrijf of organisatie opvalt en onderscheidend is ten opzichte van de concurrentie. Tevens zorgt het design ervoor dat het vertrouwen wordt gewerkt bij toekomstige klanten. Geen overbodige luxe, maar essentieel succes. Ittica Media ontwerpt en ontwikkelt unieke en krachtige logo’s met bijbehorende huisstijl en een kant en klare website. Voor ieder budget ontwerpen wij een website. Bekijk onze werkwijze en neem vrijblijvend contact met ons op.

Zorgen voor een krachtig design
STRATEGISCH DESIGNDe gebruiker staat centraal.

Onze websites zijn niet alleen mooi, maar verdient zichzelf ook terug. In onze proces (Explore, Create, Develop and Connect) worden eerste gebruikers in kaart gebracht. Wat is het doel, wie is de doelgroep, hoe zijn zij online actief en wat hoe worden zij verleid. Op basis daarvan wordt er een responsive webdesign ontwikkeld door onze creators. Indien gewenst kunnen wij een prototype ontwikkelen, waarbij jij als opdrachtgever de responsiveness kunt testen. Uiteindelijk wordt de website tot leven gebracht door onze developers en op verzoek uitgebreid door onze connectors. Verhoog de conversie met behulp van o.a. website optimalisatie, social media en link building.

De gebruiker staat centraal
ALTIJD EEN CREATIEVE OPLOSSINGOnline en offline.

Ittica Media beschikt over een veelzijdig team. Waarbij we altijd, in samenwerking met jou, een creatieve oplossing kunnen vinden. Zowel on- als offline zijn wij succesvol. Van fotografie tot webdesign, van 3D tot reclame drukwerk. Bij Ittica Media ben je aan het juiste adres.

Online en offline