Channable

Channable

De verkoop op meerdere kanalen is interessant. Een groter publiek betekent in veel gevallen meer sales. Compliciteit komt kijken bij het beheren van al deze verkoopplatformen in combinatie met de eigen webshop. Channable maakt een verbinding mogelijk met verkoopplatformen als Bol.com, Amazon en Marktplaats. Webshops met ons beheersysteem Fundamental kunnen makkelijk verbonden worden met deze verkoopplatformen door onze partner Channable. 

Het gemak van Channable

 De integratie van een webshop met Channable is ideaal. Het maakt de verkoop op plaformen een stuk inzichtelijker doordat producten verbonden zijn, data te zien is in één overzicht en er makkelijk geëxporteerd kan worden. 

Naast de integratie met verkoopplatformen zijn er nog meer producten die Channable aanbiedt. Zo is er een SEA tool waarmee campagnes automatisch gemaakt kunnen worden op basis van informatie uit je feed. Ideaal wanneer er een veel geadverteerd moet worden via Google. 

Marktplaats integraties

Het meest gebruikte product van Channable is de integratie met marketplaces. Door deze integratie kan men:

  • Productdata snel worden bijgewerkt vanuit de webshop
  • Advertenties beheren in Channable voor alle verkoopplatformen
  • Bestellingen beheren vanuit de webshop. Ook die van bijvoorbeeld Bol.com, Marktplaats of Amazon.
  • Productdata optimaliseren voor de verschillende marktplaatsen. Elke marktplaats kent andere eisen.

De verbinding met Fundamental

De voordelen van Channable kunnen optimaal benut worden met webshop beheersysteem Fundamental. Tussen Fundamental en Channable is er een API koppeling mogelijk. Zo zijn alle producten, zoals de Marktplaats Integratie van Channable, verbonden met uw webshop.

 


Lars Vollaers
Heb je een vraag?

Neem gerust contact op met Lars!