Terug naar overzicht

Pop-up LEDbox.

Website
EFKA
   Scroll verder
Meer informatieBekijk de case.
Eenvoudig, snel en draagbaarPOP-UP LEDBOX

In 2018 hebben wij voor EFKA de website van de Pop-up ledbox mogen ontwikkelen en ontwerpen. Zij wilden een systeem waarbij het eenvoudig was om de Pop-up LEDbox te bestellen. Dit is uiteindelijk veranderd in een systeem waarbij klanten eenvoudig dealer kunnen worden.

Klant
EFKA
Diensten
Website
Partner sinds
2012
Video header& logo

Naast het ontwikkelen van het systeem waarbij klanten dealer kunnen worden, wilde pop-up ledbox ook een bewegende header op de homepage. Daarnaast wilden zij beschikken over een eigen logo. Zo gezegd zo gedaan.

In opdracht van EFKA schoot nietnix de nieuwe productvideo van: ‘De pop-up ledbox’. De video wordt aangeboden aan partners om klanten kennis te laten maken met het nieuwe product. De video is opgenomen in de fotostudio van Yorin Photography in Steenwijk.

& logo
Over

Pop-up LEDbox

Pop-up ledbox is een website waarbij het mogelijk is om dealer te worden dit speciale aluminium frame. De Pop-up LEDbox is een pop-up frame voorzien van efficiëntie LED-verlichting dat de officiële licentie van Philips heeft. De Pop-up LEDbox is ontworpen om snel mee te nemen en in slechts 5 stappen, zonder gereedschap, in elkaar te zetten.

Pop-up LEDbox