Terug naar overzicht

Open bedrijvendag Hoogeveen.

Website
Open Bedrijvendag Hoogeveen
   Scroll verder
Meer informatieBekijk de case.
Jaarlijks ritueelVan sponsoring tot deelname.

Een jaarlijks terugkerend evenement in Hoogeveen zijn de altijd goed bezocht open bedrijvendagen. In 2018 hebben wij de websponsoring op ons genomen en is er met een projectgroep een schitterende interactieve website ontstaan.

Klant
Open Bedrijvendag Hoogeveen
Diensten
Website
Partner sinds
2018
OPEN BEDRIJVENDAG HOOGEVEENEen jaarlijks terugkerend evenement
De Open Bedrijvendag Hoogeveen vindt jaarlijks plaats op de eerste zaterdag van november. Het is dé gelegenheid bij uitstek voor bedrijven om bezoekers een kijkje achter de schermen te geven. Een uitstekend evenement om ook jongeren enthousiast te maken voor werken in een bepaalde branche of om nieuwe werknemers te trekken.
open bedrijven dag hoogeveen
WEBSITE

In het beheer van Ittica

Sinds 2018 is de website van “Open bedrijvendag Hoogeveen” in het beheer van Ittica. Het webdesign is onder de loep genomen en heeft daardoor een nieuwe uitstraling gekregen. Een website waarop onder andere foto’s, het gehele programma, het bestuur en video’s staan van afgelopen jaren. Open bedrijvendag Hoogeveen heeft zelf de verantwoording genomen om de hele website te vullen met content.
open bedrijven dag hoogeveen
DEELNEMERSWie werken er jaarlijks mee
Jaarlijks werken diverse lokale bedrijven in de omgeving van Hoogeveen mee. Op de website staan de sponsors met naam, logo en een backlink naar hun eigen website.
open bedrijven dag hoogeveen