Al jouw orders overzichtelijk op één plek.
Door onze Fundamental koppeling met Bol.com

Grip op Bol.com orders door koppeling E-commerce systeem

Veel e-commerce retailers bieden producten aan op verschillende online platformen. Denk hierbij aan Bol.com, Amazon, FonQ en Zalando. Naast deze marketplaces hebben zij vaak ook nog een eigen webshop. Al deze verschillende platformen kan soms voor onoverzichtelijkheid in de orders zorgen. Door een koppeling te maken met ons eigen CMS Fundamental en Bol.com, wisten wij het overzicht en de grip op orders terug te brengen bij Borstelshop.

Wat doet de Bol.com koppeling?

De koppeling die ontwikkeld is door onze developers zorgt ervoor dat de orders die in Bol.com staan elk kwartier worden ingeladen in het systeem van de webshop. Hierdoor staan alle orders overzichtelijk op één plek. De items, het aflever- en factuuradres en het ordernummer worden vanuit Bol.com meegenomen. Het systeem maakt dan automatisch een factuur aan die naar de klant gestuurd kan worden. Veel ondernemers lopen namelijk tegen het probleem aan van het versturen van facturen via Bol.com. Borstelshop heeft naast de koppeling met Bol.com ook nog een koppeling met Snelstart waardoor de verkoopfacturen automatisch worden ingeboekt.

Als de order in het CMS staat, kan vanuit hier ook gelijk een verzendlabel worden aangemaakt door onze koppeling met bijvoorbeeld DHL, Sendy, GLS en Sendcloud. In de afbeelding hieronder zie je hoe dit mogelijk is. Vanuit de order is dan het verzendlabel te downloaden. 

Koppeling verzendpartij

Door de slimme koppelingen met onze parters maken wij orderverwerking eenvoudiger

Inmiddels hebben wij koppelingen en samenwerkingen met 40 verschillende partners. Hiermee proberen wij de interne en externe bedrijfsprocessen zo soepel mogelijk te laten verlopen. Hierdoor ben je minder tijd kwijt aan administratieve werkzaamheden. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Neem gerust contact met ons op en kom langs voor een bak koffie!

Bezoek de website
Nina Klein
Heb je een vraag?

Neem gerust contact op met Nina!