Terug naar overzicht

Fastarshop.

Webshop
Fastar Techniek
   Scroll verder
Meer informatieBekijk de case.
Maak kennis met Fastar Techniek.HOE EN WAT

De Fastarshop.nl is onderdeel van Fastar Techniek. Het is een groothandel die gespecialiseerd is in schroeven en andere bevestigingsmaterialen. Ze verkopen o.a. bouten, moeren, ringen, pluggen, lijmen etc. Tevens verkopen ze machines en andere gereedschappen die nodig zijn in de bouw. Faster werkt samen met gerenommeerde fabrikanten en toeleveranciers zoals Rotec, Soudal en Klingspor.

Klant
Fastar Techniek
Diensten
Webshop
Partner sinds
2013
Overzichtelijk en eenvoudig in gebruik.

Technische webshop

Fastar Techniek levert aan o.a. meubelmakers, serrebouwers, interieurbouwers, trailerbouwers en bouwbedrijven. Voor Fastar was het daarom van belang dat zij een overzichtelijke website inclusief webshop kregen. Zo gezegd zo gedaan. De hele website is ontworpen en ontwikkeld door ons team van creators en developers. Waarbij het direct zichtbaar is wat men verkoopt en hoe eenvoudig dit besteld kan worden. Intussen is de webshop al jaren een feit en ontvangt Faster dagelijks bestellingen.  

Technische webshop
Actief sinds 2016.Chatfunctie

Sinds 2016 heeft de Fastarshop een chatfunctie. Deze functie geeft de mogelijkheid als klant om via de chat een gesprek te starten met één van de medewerkers. Hierdoor wordt de klant nog sneller voorzien.

Chatfunctie