Magento webwinkels

Magento webwinkels

Wereldwijd hebben webwinkels behoefte aan een eenvoudig en schaalbaar platform. Magento biedt dit platform om een succesvolle webwinkel op te zetten. De totaaloplossing voor uw online verkoop.

Ittica Media mag zich Magento Specialist noemen. Professionele ondersteuning door werknemers die vele Magento projecten zorgvuldig hebben afgerond.

Door de vele mogelijkheden die Magento biedt lopen veel bedrijven vast en worden mindere alternatieven gekozen voor het opzetten van een webwinkel. In de ontwikkeling van een Magento webwinkel gaat veel tijd zitten. Dit betaald zich echter altijd terug. Wanneer u overtuigd bent van het succes van uw product zal Magento uw online verkoop waar maken!

Om Magento voor iedereen beschikbaar te maken hebben wij vier verschillende pakketten samengesteld voor Magento. U weet precies waar u aan toe bent!

 
Free
Start
Basic
Enterprise
 
€ 0,00
Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag
Vast template
 
 
 
 
Volledig maatwerk design
 
 
 
 
SEO vriendelijk
 
 
 
 
Onbeperkt aantal producten
 
 
 
 
Onbeperkt aantal categorieën
 
 
 
 
OnePageCheckout
 
 
 
 
Ideal integratie
 
 
 
 
Paypal integratie
 
 
 
 
Extra betaalmodules
 
 
 
 
Google analytics
 
 
 
 
Nieuwsbrief integratie
 
 
 
 
Extra opties/modules
 
 
 
 
Professioneel support
 
 
 
 
Winstverdeling
 
 
 
 
 

Genoemde prijzen zijn eenmalig en exclusief btw.

Het regelen van een domeinnaam en webhosting voor uw webwinkel kunnen wij ook voor u verzorgen.

Bent u benieuwd naar de voorwaarden van een gratis webwinkel (Pakket Free) of wilt u eens geheel vrijblijvend brainstormen over de mogelijkheden voor u om online uw omzet te verhogen? Dan horen wij graag van u.